• Upenes ar karstu krēmu un biskvītu

    7. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Upenes ar karstu krēmu un biskvītu recepte
    Upenes ar karstu krēmu un biskvītu recepte
    Vēlies sajust gabaliņu vasaras? Lūk, variants, kā to izdarīt!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas


    Padomi:
    •    Lai labāk saglabātos vitamīni, vasarā vāktās un saldētās ogas labāk izmantot nekarsētā veidā, tikai atkausētas.
    •    Ogas jāatkausē istabas temperatūrā, nevajadzētu izmantot mikroviļņu krāsni vai turēt tās virs karsta tvaika.
    •    Ja vēlaties saldētās ogas izmantot saldā ēdiena rotāšanai, ogas jāizņem no saldētavas tikai 15 līdz 30 minūtes pirms ēdiena pasniegšanas. Ja ogas atlaidināsiet ilgāk, tās zaudēs formu.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē