• Saldētu ogu sacepums ar bezglutēna drumstalām

    Deserti
    Daina Lapiņa
    29. aprīlis, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Saldētu ogu sacepums ar bezglutēna drumstalām.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    15m
    Kopējais laiks
    35m
    1 vērtējums
    5/5
    • Saldētās ogas neatlaidinot kopā ar cukuru un cieti liek cepamveidnē, vienmērīgi sajauc.
    • Visas sausās drumstalu sastāvdaļas bļodā sajauc, pievieno sviestu un visu saberž drumstalās.
    • Pārber ogām veidnē, nolīdzina, liek krāsnī. Zem veidnes var paklāt foliju, jo cepoties un burbuļojot ogu sula var pārskriet pāri veidnes malai, degt un piedūmot krāsni.
    • Cep 200 grādu temperatūrā, līdz virspuse kļuvusi brūna un ogas gar malām burbuļo.
    • Pasniedz siltu vai atdzesētu ar saldējumu vai putukrējumu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē