• Piparkūku vafeļu egle

    Ziemassvētku našķi
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    12. decembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Piparkūku vafeļu egle
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Piparkūku vafeļu egle
    Garšo vafeles un piparkūkas? Apvieno tās!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    1st 10m

    Cepam vafeles

    Gatavojam pildījumu

    1. Sieru sagriež 0,5 cm platos stienīšos, bumbierus nomizo un sagriež šķēlītēs, ananasa ripas sagriež gabalos.
    2. Bumbierus un ananasus apgrozot apcep pannā sakarsētā sviestā.
    3. Sākot ar lielāko, vafeles liek citu virs citas, pa starpām liekot pildījumu – siera stienīšus, bumbieru šķēles un ananasa gabaliņus, tukšajās vietiņās ieber brūklenes.
    4. Pāri pārlaista medu.
    5. Egli nobeidz ar vismazāko vafelīti.
    6. To var pārkaisīt ar pūdercukuru, uz šķīvja blakus eglei var likt augļus, ogas, riekstus.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē