Blenderī sasmalcinātas pistācijas, cukuru, krējumu un vaniļas cukuru liek kastrolī un maisot uzkarsē līdz pirmajam burbulim.
Tad iemaisa iekšā olas dzeltenumu (ja sāk stiepties balta dzīsliņa, nozīmē, ka neesi pamanījis visu baltumu, pacenties to atdalīt un dabūt laukā).
Turpina maisīt un 2–3 minūtes uz lēnas uguns karsē, līdz masa kļūst bieza, stingra un netek. Ļauj atdzist istabas temperatūrā.
Aveņu pildījuma gatavošana:
Liekam visu kopā!
Uz viena vāciņa liek pildījumu, tad otru vāciņu pa virsu, un abus maigi saspiež kopā.
Šoreiz brūnajos vāciņos sēdināju pistāciju pildījumu, bet baltajos – aveņu. Taču tas, protams, ir gaumes jautājums.
Gataviem macarons īstā garšas buķete un tekstūra – ārpusē kraukšķīgs, iekšā krēmīgs – attīstās, kad cepumiņi diennakti, divas ir atpūtušies. Mājas apstākļos pietiks, ja nogaidīsi līdz nākamajam rītam.
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!