Skābā krējuma un kazas siera trifeles ķirbju želejā
Skābo krējumu sajauc ar kazas sieru un medu, liek silikona formiņās un uz pusstundu atstāj saldētavā. Ķirbi savāra ūdenī ar cukuru pilnīgi mīkstu, tad sablendē viendabīgā masā. Pievieno aukstā ūdenī uzbriedinātu želatīnu, izmaisa un atdzesē. Sasaldētās kazas siera bumbiņas katru uzdur uz koka iesmiņa, katru iemērc ķirbju želejā. Liek ledusskapī sastingt.
Plaucētais ķirbis
Ķirbi sagriež kubiņos un liek katliņā. Kad sāk cepties, pievieno cukuru un karamelizē – sautē, pa brīdim maisot, līdz cukurs izkūst un viss kļūst brūns. Pārlej ar konjaku un noņem no plīts.
Ķirbju sēklu sāļā karamele
Ķirbju sēklas uz pannas apgrauzdē. Pievieno medu un atdzesē. Kad masa sastingusi, piestiņā saspaida un iemaisa jūras sāli.
Upeņu konjaka ledus bezē
Olas dzeltenumu atdala no baltuma. Baltumu uzputo līdz krēmīgai konsistencei. Upenes ar cukuru un konjaku uzvāra līdz sīrupa konsistencei, sablendē un izkāš caur sietu. Kad masa atdzisusi līdz 40 °C, iejauc olas dzeltenumu un masu lēnām iecilā saputotajā olas baltumā.