• Karstās peldošās salas ar pralinē un ogām

    Franču virtuve
    7. marts, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Karstās peldošās salas ar pralinē un ogām recepte
    Karstās peldošās salas ar pralinē un ogām recepte
    Maigs deserts, šoreiz gatavots krāsnī, formiņās.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    4
    Izmaksas
    Lēti

    Pralinē

    Mērce

    1. Dzeltenumiem pievieno 50 g cukura, šķipsniņu sāls un apelsīna miziņu. Sakuļ, līdz masa kļūst bāla.
    2. Pienu un saldo krējumu lej katliņā, pievieno vienas vaniļas pāksts sēkliņas (vai vienu tējkaroti ekstrakta) un pāksti. Liek virs nelielas uguns. Tiklīdz tas sācis vārīties, noņem no uguns.
    3. Karsto pienu lēnītēm pievieno sakulto olu masai, nepārtraukti maisot.
    4. Visu lej atpakaļ katliņā un virs uguns maisot karsē, līdz masa viegli sabiezē. Noņem no uguns un liek atdzist. Izņem vaniļas pāksti.

    Salas

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē