• Citrusaugļu želeja ar greipfrūtu miziņu sukādēm

    Želejas
    6. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Citrusaugļu želeja ar greipfrūtu miziņu sukādēm recepte
    Citrusaugļu želeja ar greipfrūtu miziņu sukādēm recepte
    Dažādo ēdienkarti izmantojot vērtīgos citrusaugļus - izmēģini gardo citrusaugļu želeju!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas

     

    Greipfrūtu miziņu sukādes:

    1. Tās gatavo iepriekš un var uzglabāt ledusskapī slēgtā traukā 2 nedēļas.
    2. Greipfrūtus nomazgā, ar dārzeņu mizojamo nazi uzmanīgi nomizo, tā lai miziņa būtu gandrīz bez baltās miziņas daļas.
    3. Tās pārlej ar ūdeni, uzvāra, ūdeni nolej, miziņas noskalo aukstā ūdenī un procesu atkārto.
    4. Kad miziņas ir noskalotas ar aukstu ūdeni pēc vārīšanās otro reizi, tās noliek malā.
    5. No ūdens un cukura uzvāra sīrupu, liek tajā greipfrūtu miziņas un vāra apmēram 30 minūtes.
    6. Sīrupu nedaudz atdzesē, miziņas izkārto vienā slānī uz cepamā papīra un atstāj apžūt uz pāris stundām.
    7. Tad tās izvārta cukurā un liek slēgtā traukā glabāties.

    Piezīmes:

    Ja garšo rūgtas lietas, tad var izmantot visu mizu arī ar balto daļu, sagriežot to puscentimetru platās sloksnītēs. Sagatavo kā iepriekš.

    Sukāžu receptē var izmantot jebkuras citrusaugļu miziņas.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē