Greipfrūtu miziņu sukādes:
- Tās gatavo iepriekš un var uzglabāt ledusskapī slēgtā traukā 2 nedēļas.
- Greipfrūtus nomazgā, ar dārzeņu mizojamo nazi uzmanīgi nomizo, tā lai miziņa būtu gandrīz bez baltās miziņas daļas.
- Tās pārlej ar ūdeni, uzvāra, ūdeni nolej, miziņas noskalo aukstā ūdenī un procesu atkārto.
- Kad miziņas ir noskalotas ar aukstu ūdeni pēc vārīšanās otro reizi, tās noliek malā.
- No ūdens un cukura uzvāra sīrupu, liek tajā greipfrūtu miziņas un vāra apmēram 30 minūtes.
- Sīrupu nedaudz atdzesē, miziņas izkārto vienā slānī uz cepamā papīra un atstāj apžūt uz pāris stundām.
- Tad tās izvārta cukurā un liek slēgtā traukā glabāties.
Piezīmes: Ja garšo rūgtas lietas, tad var izmantot visu mizu arī ar balto daļu, sagriežot to puscentimetru platās sloksnītēs. Sagatavo kā iepriekš. Sukāžu receptē var izmantot jebkuras citrusaugļu miziņas.