• Baltmaizes sacepums ar ābolu biezeni

    Maizes ēdieni
    9. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Baltmaizes sacepums ar ābolu biezeni recepte
    Baltmaizes sacepums ar ābolu biezeni recepte
    Saldskābs, burvīgs deserts no āboliem un baltmaizes.
    Sarežģītība
    Augsta
    Izmaksas
    Vidējas
    1 vērtējums
    5/5

    ĀBOLU BIEZENIS

    1. Ābolus nomizo un sagriež kubiciņos.
    2. Sagrieztos ābolus liek katlā kopā ar ūdeni un cukuru. Ik pa laikam apmaisot, visu vāra 25 minūtes, līdz āboli kļuvuši mīksti. Biezeni atdzesē.  

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē