- Uzvāra glāzi ūdens ar cukuru un citrona miziņu.
- Olu dzeltenumus atdala no baltumiem.
- Cieti iemaisa nelielā daudzumā auksta ūdens, sajauc ar olu dzeltenumiem un pievieno cukurūdenim, maisot visu vēlreiz uzvāra.
- No citroniem izspiež sulu un iemaisa siltajā olu krēmā.
- Apelsīnus pārgriež uz pusēm un izņem mīkstumu – mizu pusītes varēs izmantot kā trauciņus krēmam.
- Apelsīnu mīkstumu viegli sablendē, notecina lieko sulu un biezumus iemaisa krēmā.
- Kad krēms sāk biezēt, saputo olu baltumus un iecilā krēmā.
- Pilda apelsīnu mizu pusītēs un liek ledusskapī sastingt.
Populārākie raksti
Apelsīnu un citronu deserts
Deserti
5. februāris, 2018
Komentēt
Pat diētas laikā drīkst arī saldos – tikai jāseko līdzi, cik un kas tajos ietilpst. Šoreiz izmēģini mutē kūstošo apelsīnu un citronu desertu!