• Lieliskie auzu pārslu cepumi ar rozīnēm un sēkliņām

    Cepumi
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    28. septembris, 2023
    2 komentāri

    Drukāt

    Saglabāt

    Auzu pārslu cepumi
    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Auzu pārslu cepumi
    Pašai izcept sanāks krietni lētāk, nekā pirkt veikalā, turklāt – vai var salīdzināt, kā smaržo un garšo tikko no krāsns izņemti cepumiņi?
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    500 grami cepumu
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    25m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    45m
    78 vērtējumi
    4.36/5

     

    2 komentāri

    Ateena Pallaada
    Paldies par ideju, man bij un ir vēl arī būs tagad bezgluteīna cepumi jācep. Miltus klasiskos, var aizstāt ar kukurūzas vai auzu miltiem, galvenais atcerēties, lai tas turas kopā. Savādāk, es vēl izdarīju jokainu secinājumu, kāpēc pirkt auzu parslas ( piedodiet dzīvoju Nīderlandē) un pārmaksāt, nopērc musli ( protams jāskatās, kas iekšā), un viss aiziet uz " urrā" nu ja pietrīkst pieliec ko vajag, vai gribās, auzu pārslas tur ir, nu tik neapcepsi, bet daudzos musļos, tās jau ir apcptas. Atliek tik " semočkas ;) - saulenes apcept.

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē