• Itāļu cepumi- Cantucci FOTORECEPTE

    Fotoreceptes
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    Kristīne Vilīte
    Kristīne Vilīte
    6. decembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Itāļu cepumi-Cantucci
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Itāļu cepumi-Cantucci
    Renesanses laikā radušies cepumi, kurus pagatavot iesakām tiem, kam patīk izmēģināt ko jaunu un ar recepšu palīdzību apceļot pasauli.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    45 cepumi
    Izmaksas
    Vidējas
    Pagatavošana
    1st 30m
    1 vērtējums
    5/5

     

     

    Noderīgi!

    • Mandeles vari aizstāt ar pistācijām, lazdu, Indijas riekstiem vai valriekstiem.
    • Citronu miziņu vari aizstāt ar apelsīnu vai laimu.
    • Ja, veidojot mīklas desiņas, mīkla līp pie rokām, tad pievieno nedaudz miltu.
    • Lai vieglāk varētu izveidot mīklas desiņas, gatavo mīklu vērts ielikt ledusskapī atpūsties uz 30 minūtēm.
    • Cepumu mīklu droši var papildināt arī ar žāvētiem augļiem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē