• Cantuccini ar mandelēm un deserta vīnu

    Itālijas virtuve
    5. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Cantuccini ar mandelēm un deserta vīnu recepte
    Cantuccini ar mandelēm un deserta vīnu recepte
    Cantuccini ir kraukšķīgi cepumi ar izteiktu mandeļu garšu, kas tiek gatavoti pēc īpašas itāliešu receptes. Vīna to sastāvā gan nav, taču bez vīna nevar iztikt, – šos cepumus tradicionāli pasniedz ar deserta vīnu, tajā pirms baudīšanas pamērcē katru cepumu. Izmēģini tos pagatavot arī Tu!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē