• Bretaņiešu cepumi

    Franču virtuve
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    14. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Bretaņiešu cepumi
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Bretaņiešu cepumi
    Bretaņiešu cepumus pazīst visā Francijā, un daudziem tas ir visvairāk iecienītais gardums, ko pamērcēt tējā. Pēc klasiskās receptes tos gatavo ar sviestu, kuram ir pievienots sāls – neizlaid šo, tas ir tā vērts!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    40m

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē