Bretaņiešu cepumus pazīst visā Francijā, un daudziem tas ir visvairāk iecienītais gardums, ko pamērcēt tējā. Pēc klasiskās receptes tos gatavo ar sviestu, kuram ir pievienots sāls – neizlaid šo, tas ir tā vērts!
Ievas Virtuve
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
40m
Sastāvdaļas:
250 g miltu
150 g cukura
180 g sāļā sviesta + 10 g sviesta formiņu ieziešanai
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!