• Krāsnī cepta bute

    Latvijas virtuve
    Daina Lapiņa
    28. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Cepta bute.
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Cepta bute.
    Bez vāka, folijas, ilgas ķidāšanas vai pat eļļas uz pannas. Viegli pagatavojama vietējā bute – viegla, veselīga un ļoti garda! Būs gatava nepilnā stundā, tāpēc ideja lieliski noderēs fiksām darbdienu vakariņām.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    30m
    2 vērtējumi
    5/5

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē