Ja kaut reizi esat taisījuši mājās humosu, pamēģiniet turku zirņu vietā izmantot lobītas cūku pupas! Rezultāts būs gaisīgāks un maigāks bet, ja pupas aug pašu dārziņā – arī ievērojami ekonomiskāks!
Ievas Virtuve
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
30m
Sastāvdaļas:
1 kg nevārītu cūku pupu, no tā iznāks 150–180 g izlobītu cūku pupu
1-2 ķiploka daiviņas
40 linsēklu eļļas (varat mēģināt arī kādu citu latviski eksotisku eļļu, piemēram, ķirbju sēklu eļļu)
citrona sula (pēc garšas)
sāls, pipari
nedaudz zaļumu – dilles, pētersīli, koriandru (ja ir)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!