Sastāvdaļas:
Zaļajai mērcei
- pētersīļu saišķītis
- piparmētru saišķītis
- sīpolloku saišķītis
- 1 tējkarote kaperu
- 3 anšovi
- 1 ķiploka daiviņa
- 1 citrona sula
- 3 ēdamkarotes olīveļļas
Dzērveņu mērcei
- 1/2 glāze ābolu etiķa
- 1/2 sarkanā sīpola
- 1/2 ēdamkarote sarīvēta ingvera
- 1 kanēļa standziņa
- 5-6 krustnagliņas
- 100 g brūnā cukura
- 1/2 glāze sasmalcinātu žāvētu augļu un ogu
- 500 g dzērveņu
Ābolu mērcei
- 3 saldskābi āboli
- 2 ēdamkarotes ābolu etiķa
- 1 tējkarote ābolu etiķa
Sinepju mērcei
- 4 ēdamkarotes graudainu sinepju
- 2 ēdamkarotes medus
- 1 ēdamkarote citrona sulas
- olīveļļa
- sāls
- čili pārslas