Klasiska uzkoda, kas ir apbrīnojami vienkārša savā pagatavošanā, turklāt arī ekonomiska, ja gatavosiet to paši. Maigam vai stiprākam pikantumam zied uz tās šķēlēm mārrutku mērci! Jābruņojas ar pacietību, jo mēlei jānovārās patiesi mīkstai.
Mārrutku mērces vietā var izmantot nokāstu buljonu, kurā tās vārījās. No buljona var pagatavot želeju, ar ko apliet mēles, un atdzesēt ledusskapī kā auksto uzkodu.
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!