• Paipala ar karamelizētu kāli un ābolu marmelādi

    Gaļas ēdieni
    9. maijs, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Paipala ar karamelizētu kāli un ābolu marmelādi recepte
    Paipala ar karamelizētu kāli un ābolu marmelādi recepte
    Krāsnī cepta paipala ar kļavu sīrupā karamelizēto kāli būs neparasts mazo viesību ēdiens, kas apvienos gan uzkodu, gan pamatēdienu un pat sulīgu desertu.
    Sarežģītība
    Augsta
    Personas
    4
    Izmaksas
    Augstas

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē