Sulīgas baklažānu šķēles ar cieto sieru un saldenskābo balzamiko krēmu vieglos salātos. Karstos vasaras darbdienu vakaros var baudīt kā galveno ēdienu, bet brīvdienu galdā celt kā elegantu piedevu.
Ievas Virtuve
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
30m
Sastāvdaļas:
1 baklažāns
1 mazs, jauns kabacis vai cukīni
2-3 tomāti
2 saujas rukolas jauno lapiņu
nedaudz rīvēta cietā siera
svaigs baziliks
sāls, pipari
olīveļļa un balzamiko krēms (nejaukt ar balzametiķi!)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!