• Vai katlam likt vāku?

    Kā pareizi?
    20. decembris, 2017
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Vai katlam likt vāku?
    Vai katlam likt vāku?
    Vārot zupu vai gatavojot sautējumu, katlam vāks jāliek stingri virsū un jāraugās, lai tas piegulētu cieši.
    • Vārot zupu vai gatavojot sautējumu, katlam vāks jāliek stingri virsū un jāraugās, lai tas piegulētu cieši. Šādi dārzeņos esošās vērtīgās vielas neizkūpēs gaisā, bet gan paliks ēdienā. Ja šķidrums iet pāri malām, jāsamazina gatavošanas temperatūra, nevis jāņem nost vāks.
    • Savukārt, vārot  pupiņas, vāks gan jāņem nost, lai gaisā izkūp kaitīgās vielas, kas liek vēderam pūsties.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē