• FOTORECEPTE: Kā izvēlēties un pagatavot Mārtiņdienas zosi

    Zelta padomi
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Uldis Muzikants
    6/6Pasniegšana

    Pasniegšana

    Pirms celšanas galdā gatavo zosi īpašam spīdumam vēl var nosmērēt ar taukiem, rotāt ar zaļumiem, krāsnī ceptiem kartupeļiem – jāļauj vaļa fantāzijai.
    Zosij jāļauj uz galda pagozēties, jo tā dziest lēnām, tādēļ sagriezt nevajag steigties. Tikko zosi sāk griezt, tā savu daiļumu zaudē, tādēļ par to jāpriecājas, cik vien ilgi var. Vislabāk zosi griezt ar asu nazi, pieturot ar cepeša dakšu. Zosi sāk griezt no krūšu kaula, atdalot no tā gaļu uz visām pusēm. Zoss cepetim lieliski piestāv brūkleņu ievārījums, arī mārrutku un ābolu mērce. Tāda ir īsta Mārtiņdiena!

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē