• Filējam veselu lasi kā profesionāli pavāri! Pamācība soli pa solim

    Kā pareizi?
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    5. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Pirkt veselu vai puslasi noteikti ir izdevīgāk nekā jau gatavas filejas. Un no pāri palikušajām zivs daļām sanāks fantastiska laša zupa!

    1. Iztīrītam svaigam lasim nogriež galvu un asti.

    2. Plakaniski griežot gar vidus asaku, nogriež filejas gabalu.2. Plakaniski griežot gar vidus asaku, nogriež filejas gabalu.

    3. Tāpat plakaniski izgriež asaku no otra filejas gabala.

    3. Tāpat plakaniski izgriež asaku no otra filejas gabala.

    4. Filejai nogriež vēdera malas un muguras spuras. Tā kopā ar galvu un asti noderēs, lai izvārītu garšīgu zivju zupu.

    4. Filejai nogriež vēdera malas un muguras spuras. Tā kopā ar galvu un asti noderēs, lai izvārītu garšīgu zivju zupu.

    5. No filejas ar pirkstiem, pinceti vai dārzeņu mizojamo nazīti uzmanīgi izlasa visas asakas.

    5. No filejas ar pirkstiem, pinceti vai dārzeņu mizojamo nazīti uzmanīgi izlasa visas asakas.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē