• Ļuļa kebabs — grilēta malta jēra gaļa

    Kaukāza virtuve
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    29. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ļuļa kebabs - grilēta malta jēra gaļa
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Ļuļa kebabs - grilēta malta jēra gaļa
    Ļuļa kebabs, šķiet, ir pie mums populārākais azerbaidžāņu ēdiens. Tā pagatavošanas variāciju ir neskaitāmi daudz, bieži tiek ņemtas talkā dažnedažādas garšvielas: paprika, kumins, piparmētras, pupumētra un citas.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    2
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    40m
    3 vērtējumi
    3.33/5

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē