Pagatavo kādu no mērcītēm (vai visas), sajaucot kopā visas sastāvdaļas.
Sagatavo pa ķērienam visas sastāvdaļas, kā arī lielu lēzenu trauku ar ūdeni rīspapīra mērcēšanai.
Samērcēto plāksni liek uz plata griežamā dēlīša vai tīra kokvilnas dvielīša un rīkojas kā ar plāno pankūku – viducī kārtās liek pildījumu un aizrullē.
Ņem vērā!
* Rīkošanās ar rīspapīru ir parocīga, taču prasa zināmu ātrumu un veiklību.Izņemta no iepakojuma, papīra loksne ir stingra kā nevārītas nūdeles. To nekādā gadījumā nevajag vārīt – vien strauji iemērkt vēsā ūdenī. Tad uz plāksnes kārto pildījumu, aiztin ciet kā plāno pankūku, un gatavs. Ērtāk darboties ar mazliet samitrinātām rokām. Izmērcēta plāksnīte joprojām turas stingri, sajūta kožot ir nedaudz gumijota.
* Atkarībā no pildījuma satītos rullīšus var gan pasniegt svaigus, gan arī tvaicēt vai apcept.
*Stikla nūdeles var iekrāsot ar kurkumu, sarkanajiem kāpostiem, spinātiem utt.
*Vistas filejas vietā var ņemt smalki sagrieztu liellopu gaļu, tofu, zivis, garneles vai citas jūras veltes.