- Maizes šķēlēm nogriež garozu, pārlej ar pienu un atstāj izmirkt.
- Tad liek bļodā kopā ar malto gaļu, olām, sasmalcinātu sīpolu un garšvielām.
- Masu labi izmīca, lai tā ir viendabīga un vijīga. Tad ar plaukstām to saviļā valriekstu lieluma bumbiņās.
- Pa daļām liek pannā, kur ir uzkarsēts eļļas un sviesta maisījums, apgrozot no visām pusēm izcep un tad no pannas noņem.
- Turpat pannā palikušajās taukvielās, pēc vajadzības pievienojot vēl, pagatavo mērci.
- Pannā ber 2 ēdamkarotes miltu, karsējot un maisot sabrūnina. Iemaisa 2 glāzes piena, pievieno sāli un piparus, apmaisot vāra, līdz mērce sabiezē.
- Gaļas bumbiņas pasniedz, pārlietas ar mērci, klāt liekot brūkleņu ievārījumu un kartupeļu biezeni.
Zviedru gaļas bumbiņas

- Sarežģītība
- Zema
- Izmaksas
- Lēti
- Kopējais laiks
- 40m