• Zupa, kas piecels no miroņiem: Asā tomātu zupa

    Zupas
    Daina Lapiņa
    24. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Pikanta, tumīga, kreptīga – zupa, kas grūtā rītā iedvesīs jaunu elpu! Gatava nepilnā pusstundā!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    25m
    • Sasmalcina sīpolu un katliņā sakarsētā eļļā apcep.
    • Čili sasmalcina, nomizotu ingveru sarīvē, liek pie sīpoliem, pārlej 1 glāzi ūdens un pievieno sasmalcinātus konservētos tomātus ar sulu, lēni vāra 10–15 minūtes.
    • Pēc garšas pievieno medu, laima sulu un sāli.
    • Pasniedzot katrai porcijai uzliek laima šķēlīti, pārlej olīveļļu.
    • Zupa ir garšīga un atspirdzinoša arī auksta.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē