- Sīpolam nogriež virsiņu, nolīdzina saknīti. Ik pa 5–8 mm sīpolu līdz vidum iegriež, nepārgriežot apakšdaļu, lai viss turētos kopā.
- Ar pirkstiem uzmanīgi paver sīpola sagrieztās smalkās daiviņas, kas sadaloties veido it kā lielu ziedu.
- Sīpolu liek miltu bļodiņā un rūpīgi ar tiem apbirdina katru sīpola zieda lapiņu.
- Liekos miltus no sīpola nopurina un sīpolu pārceļ olas un piena maisījumā.
- Maigi apviļā, brīdi notur, ļaujot sasūkties, un tad atkal pārceļ miltos, kārtīgi apber ar tiem, nokrata un uz 30 minūtēm liek ledusskapī.
- Mazā katliņā ielej eļļu 7–8 cm augstumā, sakarsē to līdz 175 grādiem.
- Uzmanīgi ieliek sīpolu, dažas minūtes fritē zeltaini brūnu.
- Tad sīpolu apgriež un arī otru pusi fritē zeltaini brūnu.
- No eļļas izņemtu sīpolu liek uz papīra dvieļa, lai liekā eļļa notek.
- Pasniedz ar krējuma un majonēzes mērci vai citu mērci pēc patikas. Ēd, pa vienai nolaužot sīpola zieda lapiņas un apmērcējot tās mērcē.