- Pusglāzi ūdens ar 60 ml liķiera un 2 ēdamkarotēm cukura karsē, līdz cukurs izkūst, iemaisa 1 ēdamkaroti citrona sulas, atdzesē.
- 20 cm lielā kūkas veidnē ar noņemamu malu ieklāj pārtikas plēvi.
- Cepumiem nogriež nelielus vienādus gabaliņus, lai tie būtu tikai nedaudz garāki par veidnes malas augstumu.
- Tos pa vienam veikli apmērcē atdzesētajā sīrupā un sastāda cieši gar veidnes malu citu citam blakus.
- Tāpat ar cepumiem izklāj veidnes dibenu, cepumus piegriežot pēc lieluma un vajadzības.
- Pildījumam zemenes un rabarberus ar 200 g cukura vāra mīkstus, tad sablendē. Glāzi biezeņa atliek, pārējo uzglabā siltu.
- 4 ēdamkarotes ūdens sajauc ar 40 ml liķiera un 1 ēdamkaroti citrona sulas, iemaisa 20 g želatīna, uzbriedina un izšķīdina siltajā zemeņu un rabarberu biezenī, tad atdzesē.
- Krējumu saputo ar 2 ēdamkarotēm cukura, iemaisa atdzesētajā masā, to pilda ar cepumiem izklātajā veidnē un vismaz uz 3 stundām liek aukstumā sastingt.
- 1 ēdamkarotē ūdens uzbriedina 5 gramus želatīna, sildot izšķīdina, veikli iemaisa glāzē atliktā biezeņa un pārlej sastingušajai rozā masai veidnē.
- Uz 1 stundu liek ledusskapī, tad izgrezno ar svaigām zemenēm.