• Zemeņu un putukrējuma mini pavlovas

    Deserti
    Sandija Šēnberga
    10. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Zemeņu un putukrējuma **mini pavlovas**
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Zemeņu un putukrējuma **mini pavlovas**
    Vieglas un gaisīgas kūciņas, kas burtiski kūst uz mēles. Izcils deserts vasarīgiem vakariem.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Uz pannas lieluma cepampapīra (vislabāk balta, lai var redzēt cauri) uzzīmē četrus apļus 10 cm diametrā un apgriež papīru otrādi.
    • Sāk putot olu baltumus (ne uz pašu lielāko
    • ātrumu). Kad jau izveidojušās putas, olu kulšanas ātrumu palielina un pamazām pievieno
    • cukuru un vaniļu. Puto, kamēr masa kļūst stingra un spīdīga. Iemaisa etiķi un kukurūzas
    • cieti.
    • Masu sadala četrās daļās, ar nazi vai karoti izklājot uz uzzīmētajiem apļiem.
    • Cep pusotrasstundas 100 grādos. Atstāj cepeškrāsnī atdzist.
    • Pildījumam saldo krējumu saputo ar vienu ēdamkaroti cukura. Zemenes atkausē,
      pārber ar trim ēdamkarotēm cukura un sastampā.
    • Uz bezē liek zemeņu masu, pāri klājputukrējumu, dekorē ar sagrieztu zemeni (katrai kūkai pietiek ar divām) un sadrupinātāmpistācijām.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē