- Uz pannas lieluma cepampapīra (vislabāk balta, lai var redzēt cauri) uzzīmē četrus apļus 10 cm diametrā un apgriež papīru otrādi.
- Sāk putot olu baltumus (ne uz pašu lielāko
- ātrumu). Kad jau izveidojušās putas, olu kulšanas ātrumu palielina un pamazām pievieno
- cukuru un vaniļu. Puto, kamēr masa kļūst stingra un spīdīga. Iemaisa etiķi un kukurūzas
- cieti.
- Masu sadala četrās daļās, ar nazi vai karoti izklājot uz uzzīmētajiem apļiem.
- Cep pusotrasstundas 100 grādos. Atstāj cepeškrāsnī atdzist.
- Pildījumam saldo krējumu saputo ar vienu ēdamkaroti cukura. Zemenes atkausē,
pārber ar trim ēdamkarotēm cukura un sastampā. - Uz bezē liek zemeņu masu, pāri klājputukrējumu, dekorē ar sagrieztu zemeni (katrai kūkai pietiek ar divām) un sadrupinātāmpistācijām.