- Sviestu ar cukuru saputo, pa vienai pieputo olas. Ja putojums sāk dalīties, piesijā vienu, divas ēdamkarotes miltu.
- Pierīvē citrona miziņu, iemaisa krējumu, piesijā visus miltus ar cepamo pulveri un iemaisa, pārmērīgi nemaisot.
- Mīklu liek kūkas veidnē (22 cm), kurā ieklāts cepampapīrs, nolīdzina, krāsnī 180 grādu temperatūrā cep apmēram 20 minūtes, gatavību pārbaudot ar koka irbulīti. Ja tas, iedurts kūkas vidū, ārā izvelkot, ir tīrs, kūka ir gatava.
- Padzesētu kūku no veidnes izņem, atdzesē un uzmanīgi horizontāli pārgriež.
- Pagatavo marcipāna krēmu. Marcipāna masu mīkstā sviestā izšķīdina un sakuļ kopā. To vieglāk izdarīt, marcipānu sarīvējot.
- Tad pievieno krēmsieru un saldo krējumu, visu saputo biezā, maigā krēmā. Ja iespējams, krēmu uz brīdi liek aukstumā.
- Pārgrieztā biskvīta apakšdaļu pārsmērē ar ievārījumu, virsū biezā kārtā uzklāj marcipāna krēmu un pārliek ar otru biskvīta plāksni. To pārklāj ar pārpalikušo krēmu.
- Grezno ar zemenēm un melisas vai piparmētras lapiņām, pārkaisa sadrupinātas mandeļu skaidiņas.