- Želatīnu pārlej ar 1/4 glāzes auksta ūdens, samaisa un atstāj, lai uzbriest.
- 5 glāžu tilpuma kupolveida bļodu rūpīgi izklāj ar pārtikas plēvi, cieši piespiežot un izlīdzinot, lai starp plēvi un bļodu nepaliek gaisa burbuļi. Plēves malām ļauj nokarāties gar bļodas malu. Zemenes sagriež ripiņās, galus neizmantojot, un, sākot no bļodas dibena, visu līdz pat bļodas augšai izklāj ar tām. Kamēr dara pārējo, bļodu liek aukstumā.
- Cepumus, jebkādus ar šokolādes garšu, salauž gabaliņos. Sagatavo kafiju, tai pēc patikas var pievienot rumu, liķieri.
- Biezpienu kopā ar iebiezināto pienu sablendē, lai pazustu biezpiena graudainums. Saldo krējumu ar vaniļas cukuru saputo.
- Uzbriedināto želatīnu maisot uzkarsē un izšķīdina (neuzvāra!), tam pievieno nelielu daļu sablendētā biezpiena, labi samaisa, tad visu iemaisa pārējā biezpiena un iebiezinātā piena masā.
- Kad viss ir samaisīts viendabīgs, iemaisa arī saputoto krējumu. Aptuveni pusi maisījuma liek ar plēvi un zemenēm izklātajā bļodā, nolīdzina un piespiežot pārklāj ar cepumu gabaliņiem, pārber drumstaliņas un pārlaista kafiju.
- Virsū klāj pārējo balto masu, pārklāj ar cepumiem, pārlaista kafiju.
- Visu apklāj ar plēves malām, noliek aukstumā, vislabāk uz visu nakti.
- Tad kūku izgāž uz pamatnes, plēvi noņem, pārber ar šokolādes skaidiņām, kuras sadrāž ar dārzeņu mizojamo nazīti gar šokolādes tāfelītes malu.