• Zaļš svaigums! Trīs zirņu salāti ar piparmētru mērci

    Uzkodas un salāti
    Dagnija Zīverte
    Dagnija Zīverte
    17. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Trīs zirņu salāti ar piparmētru mērci
    Foto: Ieva Andersone
    Trīs zirņu salāti ar piparmētru mērci
    Zaļš, zaļš, zaļš! Svaigi, viegli salāti ar patīkamu kraukšķi un atsvaidzinošu mērcīti. Ideāla piedeva kādam gaļas ēdienam vai sacepumam, taču ļoti labi garšos arī tāpat.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    20m
    • Pagatavo mērci. Sīpolu un ķiploku pārlej ar etiķi, pievieno cukuru, sāli un piparus un kārtīgi samaisa, raugot, lai cukurs izkūst.
    • Ļauj dažas minūtes savilkties, iejauc piparmētras un apmēram 150 ml eļļas (pēc ieskatiem).   Atstāj ievilkties.
    • Zirnīšus atlaidina un noblanšē. Dīgstus un sniega zirņu pākstis rupji sakapā. Pasniedz sajauktus ar mērci.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē