Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam 2025. gadam!
ABONĒT! ABONĒT!
  • Zaļā pavasara zupa

    Zupas
    Daina Lapiņa
    11. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Zaļā pavasara zupa
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Zaļā pavasara zupa
    Viegla, garda un ļoti veselīga. Krēmīga zupiņa vieglākam, enerģijas bagātam pavasarim!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m
    • Katliņā uzkarsētā eļļā apmaisot apcep un pasautē sasmalcinātus ķiplokus, līdz tie sāk kļūt zeltaini.
    • Sparģeļiem nolauž cietos galus un sagriež gabalos, 6 galotnītes atliekot greznošanai.
    • Cukīni sagriež gabaliņos, liek pie ķiplokiem, pieber arī čili pārslas, pārlej karstu buljonu, apmaisot lēni vāra dārzeņus mīkstus, 10–15 minūtes.
    • Liek klāt spinātus, iemaisa un pasautē vēl dažas minūtes. Zupu sablendē un pēc garšas pievieno sāli.
    • Kamēr zupa vārās, greznojumam atliktās sparģeļu galotnītes uz brīdi pārlej ar verdošu ūdeni, tad pārgriež un sajauc ar pārējām sastāvdaļām.
    • Liek uz zaļās zupas pasniedzot.

    Satura mārketings

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk