• Zaļā pavasara zupa

    Zupas
    Daina Lapiņa
    11. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Zaļā pavasara zupa
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Zaļā pavasara zupa
    Viegla, garda un ļoti veselīga. Krēmīga zupiņa vieglākam, enerģijas bagātam pavasarim!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m
    • Katliņā uzkarsētā eļļā apmaisot apcep un pasautē sasmalcinātus ķiplokus, līdz tie sāk kļūt zeltaini.
    • Sparģeļiem nolauž cietos galus un sagriež gabalos, 6 galotnītes atliekot greznošanai.
    • Cukīni sagriež gabaliņos, liek pie ķiplokiem, pieber arī čili pārslas, pārlej karstu buljonu, apmaisot lēni vāra dārzeņus mīkstus, 10–15 minūtes.
    • Liek klāt spinātus, iemaisa un pasautē vēl dažas minūtes. Zupu sablendē un pēc garšas pievieno sāli.
    • Kamēr zupa vārās, greznojumam atliktās sparģeļu galotnītes uz brīdi pārlej ar verdošu ūdeni, tad pārgriež un sajauc ar pārējām sastāvdaļām.
    • Liek uz zaļās zupas pasniedzot.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē