- Apelsīnus un ābolus ar visu mizu sagriež daivās.
- Nomizotus kartupeļus arī sagriež līdzīgās daivās.
- Visu liek lielā cepampannā, pārlaista ar eļļu, pārkaisa sāli, piparus, pārslaka citrona sulu, sajauc, lai visi gabaliņi ir labi pārklāti.
- Liek krāsnī, 220 grādu temperatūrā cep 20–25 minūtes mīkstus, cepšanas laikā apgrozot.
- Pa to laiku uz plīts izcep vistu stilbiņus.
- Tos pārkaisa ar sāli, pipariem un garšaugu maisījumu, pannā uzkarsētā eļļā apgrozot apcep zeltaini brūnus un, pannai uzliekot vāku, lēni cep gatavus, 10–15 minūtes.
- Stilbiņus liek šķīvjos uz krāsnī ceptajiem kartupeļiem un augļiem, var papildināt ar zaļumiem.