Ātra un vienkārša versija par šo klasisko ēdienu. Laba ideja ātrām darba dienas vakariņām. Paturi prātā – lai sanāktu izcili gards karijs, dārzeņus nevajag pārvārīt, tiem jābūt viegli kraukšķīgiem.
Ievas Virtuve
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
25m
Sastāvdaļas:
500 g smalkās strēmelītēs sagrieztas vistas filejas
2 ēdamkarotes augu eļļas
1 ēdamkarote sezama sēklu eļļas
1 ēdamkarote sojas mērces
1 ēdamkarote smalki sakapāta vai sarīvēta ingvera
1 ēdamkarote sarkanās karija pastas
1 ēdamkarote zemesriekstu sviesta
400 ml kokosriekstu piena
2 sarkanās paprikas
2 sīpoli
4 ēdamkarotes bambusu dzinumu
2 seleriju kāti
1 ēdamkarote zivju mērces
1 tējkarote brūnā cukura
1 tējkarote sakapātas svaigas citronzāles vai citronzāles pastas
1 ēdamkarote smalki sakapāta koriandra vai bazilika
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!