• Vistas filejas satē ar gardo mērcīti

    Vistas gaļas ēdieni
    Daina Lapiņa
    15. oktobris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Tradicionāli šo recepti gatavo uz grila, bet tikpat labi vistiņu var izcept arī uz pannas vai cepeškrāsnī. Seko receptei un viss izdosies!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    40m
    Pagatavošana
    10m
    Kopējais laiks
    50m
    1 vērtējums
    5/5

    Vēl idejas ar vistas gaļu:

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē