1. Vienu trešdaļu sviesta samīca ar vienu trešdaļu siera, noliek malā.
2. Puravus vai sīpolus nomizo un sagriež pusgredzenos, noliek malā.
3. Vistas filejas gabaliem no sāna biezākajā daļā iegriež kabatiņu un to pilda ar sviesta, siera masu, tad aizspiež ciet vai sasprauž ar koka irbulīti.
4. Fileju apber ar sāli un pipariem un ierīvē.
5. Uz cepampapīra, lēzenā šķīvī vai aizspiežamā maisā ber visu rīvmaizi un atlikušo sieru, sajauc un vienmērīgi tajā apviļā pildītos filejas gabalus.
6. Sakarsētā biezā pannā (labāk ar karstumizturīgu vai noņemamu rokturi) lej olīveļļu un liek piciņu sviesta, uz vidējas liesmas filejas apcep zeltainas, tad noņem nost.
7. Karstajā pannā liek puravus vai sīpolus, nogriež vidēji mazu liesmu, apcep sīpolus caurspīdīgus un beigās nedaudz zeltainus.
8. Sakarsē cepeškrāsni ventilācijas režīmā līdz 160 grādiem.
9. Pannā uz apceptajiem sīpoliem liek apceptos filejas gabalus, uzber atlikušo rīvmaizi ar sieru, kas palikusi uz papīra, pieber olīvas.
10. Pagriež lielāku liesmu un pārlej ar baltvīnu, pāris minūtes ļauj iztvaikot alkoholam.
11. Ja pannai ir noņemams vai karstumizturīgs rokturis, turpina gatavot tajā pašā, ja nav, ņem dziļo cepamtrauku un pārliek tajā pannas saturu tādā pašā secībā – sīpoli apakšā un fileja virspusē, pielej pāris ēdamkarotes karsta ūdens.
12. Liek pannu cepeškrāsnī un cep apmēram 15–20 minūtes – atkarībā no tā, cik biezi filejas gabali. 5 minūtes pirms cepšanas beigām iemaisa mērcītē tējkaroti Dižonas sinepju un kokospienu. Liek krāsnī un turpina cept, līdz filejas gabali gatavi.
13. Izņem no cepeškrāsns un ļauj 10–15 minūtes savilkties. No sīpoliem un baltvīna būs izveidojusies ļoti garšīga saldskāba mērce, bet olīvas, sinepes un kokospiens piešķirs bagātīgu garšu.
14. Pasniedz ar kādu no dārzeņu biezeņiem, makaroniem vai kādu itāļu maizi.