• Vismaz reizi pavasarī jāuzvāra! Lakšu zupa

    Zupas
    Daina Lapiņa
    1. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Lakšu zupa
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Lakšu zupa
    Maiga, aromātiska un tik smuki zaļa! Krēmīga un vitamīniem bagāta pavasara zupiņa. Gatava nepilnā pusstundā.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    25m
    • Lakšiem nogriež kātus, sagriež gabalos, katliņā uzkarsētās 2 ēdamkarotēs eļļas apmaisot cep un pasautē, līdz tie kļūst mīksti.
    • Liek klāt lakšu lapas, maisot dažas minūtes pasautē.
    • Pārlej 2 glāzes ūdens, uzvāra, pieber zirnīšus, nelielā karstumā lēni vāra, līdz zirnīši ir zaļi un mīksti.
    • Zupai pielej pāris ēdamkarotes eļļas un sablendē.
    • Ja zupa ir pārāk bieza, pielej vēl karstu ūdeni, pievieno arī sāli un piparus.
    • Zupu pasniedz ar viegli uzputotu krējumu virsū.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē