• Vislabākais braunijs pasaulē!

    Deserti
    Sandija Šēnberga
    16. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Braunijs
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Braunijs
    Labākā no globālā tīmekļa dzīlēm izmakšķerētā un neskaitāmas reizes pārbaudītā recepte – sticky jeb lipīgais šokolādes braunijs. Visi, kas to pagaršojuši, atzinuši, ka šis ir viens no garšīgākajiem, ja ne visvisgaršīgākais braunijs, kāds jebkad ēsts!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    1 vērtējums
    5/5

    Pannas izmērs apmēram 20 × 20 cm. Braunijs ir ļoti lipīgs, tādēļ panna obligāti jāizklāj ar cepampapīru.

     

    Cep 160 grādos apmēram 30–40 minūtes. Gatavību pārbauda, iedurot ar koka iesmiņu. Ja tas ir tīrs – braunijs gatavs. Ja brauniju vēlas lipīgāku – iesmiņš var arī nebūt pilnīgi tīrs.

    Pirms pasniegšanas atdzesē. Ja vēlas, var ēst kopā ar saldējumu un ogām.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē