• Visgaisīgākās un smaržīgākās kanēļmaizītes

    Deserti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    16. decembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kanēļmaizītes
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Kanēļmaizītes
    Šīs būs ļoti iespējams pasaules visgaisīgākās un mutē kūstošākās kanēļmaizītes, kādas būsiet nogaršojuši. Atliek tikai uzmanīgi sekot šai noslīpētajai receptei un patiešām izdosies! Palutini savējos lēnās brokastīs.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    1st 30m
    Pagatavošana
    40m
    Kopējais laiks
    2st 10m
    • Siltā ūdenī (355 ml) iemaisa raugu un 1 ēdamkaroti cukura, noliek maliņā, lai uzrūgst kādas 5 minūtes.
    • Miltiem pieber cukuru un sāli, samaisa, tad pielej ūdens un rauga maisījumu, pielej eļļu un visu samaisa.
    • Atstāj mīklu 15 minūtes atpūsties, tad samīca un liek viegli ieeļļotā bļodā. Pārsedz tīru dvielīti vai pārtikas plēvi un atstāj uzrūgt uz stundu.
    • Tad var cept maizi vai kanēļmaizītes. Ja maizi, tad sataisa kukulīti un liek uz cepešplāts vai formā, bet kanēļmaizīšu gadījumā mīklu izrullē, pārsmērē ar kanēļa pildījumu, sarullē rullī, sagriež, savieto pannā, ļauj uzrūgt vēl 45 minūtes.
    • Cep 20 minūtes līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē