Zivju zupu vispirms izvāra klasiskā veidā, bet pēc tam daļu pārlej atsevišķā katlā un uzlabo ar Āzijas garšām speciāli tiem, kuriem patīk pikantākas zupas.
Ilze Klapere
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
10m
Pagatavošana
1st 15m
Kopējais laiks
1st 25m
2 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
Klasikā versija:
2-3 vidēji lielu lašu (vai foreles vai arktiskās palijas) galvas, lielās asakas un astes
1 paliels sīpols
2 lauru lapas
pāris apaļo, smaržīgo piparu
6 kartupeļi
6 burkāni
sāls un pipari pēc garšas
2 svaigas laša (vai foreles vai arktiskās palijas) filejas
Pikantā versija:
1-2 paciņas (pēc garšas) gatavā zupas Tom Kha maisījuma
īkšķa lieluma svaigs ingvera saknes gabals
svaigi spiesta laima sula pēc garšas
kokospiens (bundžiņa, vairāk vai mazāk, pēc garšas)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!