• Viens buljons, divas zivju zupas. Klasiskā un pikantā Tom Kha versija!

    Zupas
    Ilze Klapere
    1. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    Zivju zupu vispirms izvāra klasiskā veidā, bet pēc tam daļu pārlej atsevišķā katlā un uzlabo ar Āzijas garšām speciāli tiem, kuriem patīk pikantākas zupas.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    1st 15m
    Kopējais laiks
    1st 25m
    2 vērtējumi
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē