• Vienkārši, bet šiki! Kartupeļu biezenis franču gaumē pommes duchesse

    Kartupeļu biezenis
    Daina Lapiņa
    8. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    It kā parasts kartupeļu biezenis, bet izskatās tik smalki un skaisti, vai ne? Francijā šo ēdienu dēvē par hercogienes kartupeļiem. Un neko daudz tas neprasa, tik vien kā izpiest glītas biezeņa kaudzītes uz cepešplātnes un viegli apcept krāsnī zeltainas!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    30m
    Pagatavošana
    15m
    Kopējais laiks
    45m
    1 vērtējums
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē