• Viegli un vasarīgi! Cepts lasis ar salātiem un mērci

    Pamatēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    5. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Laša fileja ar gurķiem un mērcīti
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Laša fileja ar gurķiem un mērcīti
    Vasara beidzot klāt, tāpēc arī maltītes prasās vieglākas un veselīgākas. Lasis ar vieglu mērcīti un gurķi būs tieši laikā – vien 30 minūtes un elegantas, veselīgas vakariņas galdā!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    30m
    • Laša fileju sadala 4 gabalos, pārkaisa ar citronpipariem un sāli, pārslaka ar eļļu, liek sakarsētā krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep gatavu, 15–20 minūtes.
    • Kamēr lasis cepas, pagatavo salātus un mērci.
    • Gurķi sagriež plānās šķēlītēs, sīpolu sasmalcina, zaļumus sakapā, pārlej ar ēdamkaroti eļļas, pievieno sāli, piparus un atstāj brīdi savilkties.
    • Jogurtu sajauc ar citrona sulu, sāli, pipariem un kariju.
    • Lasi pasniedz ar gurķu salātiem un jogurta mērci.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē