• Vieglākā kūka pasaulē! Mazliet citāda Pavlova

    Kūkas
    Sandija Šēnberga
    24. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    Iespējams, tradicionālo recepti jau zini – bezē ar mīkstu zefīru viducī un kraukšķīgu čauliņu ārpusē, parasti pasniegts ar nedaudz salda putukrējuma… Taču pamēģini šo versiju – ķiršu (vai jebkuru citu ogu) Pavlovu ar uzputotu skābo krējumu. Tas skābumiņš ir tieši tas, kas vajadzīgs pretim saldajam zefīram.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    25X30 cm kūka
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    1st 30m
    Kopējais laiks
    1st 50m
    3 vērtējumi
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē