Iespējams, tradicionālo recepti jau zini – bezē ar mīkstu zefīru viducī un kraukšķīgu čauliņu ārpusē, parasti pasniegts ar nedaudz salda putukrējuma… Taču pamēģini šo versiju – ķiršu (vai jebkuru citu ogu) Pavlovu ar uzputotu skābo krējumu. Tas skābumiņš ir tieši tas, kas vajadzīgs pretim saldajam zefīram.
Sandija Šēnberga
Sarežģītība
Vidēja
Personas
25X30 cm kūka
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
1st 30m
Kopējais laiks
1st 50m
4 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
8 olu baltumi
440 g pūdercukura
2 ēdamkarotes kukurūzas cietes
1 ēdamkarote baltvīna etiķa
Krēmam:
650 g skābā krējuma (25-30% tauku)
130 g kokosriekstu krēma (tā, kas paredzēts putošanai) - ja nav, dubultojiet saldo krējumu
100 g pūdercukura
130 g saldā krējuma (labāk UHT, jo tas ir stabilāks un neatsulojas)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!