• Veselīgi un viegli! Cepta zivs ar salātiem

    Pamatēdieni
    Daina Lapiņa
    25. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Cepta zivs ar salātiem
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Cepta zivs ar salātiem
    Recepte, kuras sastāvdaļas atradīsi savā piemājas veikalā un pagatavosi īsā pusstundā. Šī recepte ir ļoti draudzīga figūrai – bagāta olbaltumvielām, šķiedrvielām un vitamīniem. Tieši tas, kas pavasarī nepieciešams!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    30m
    • Saldētās zivju filejas patur tekošā aukstā ūdenī, lai atkūst un notek ap tām sasalušais ūdens, pašas filejas pilnībā nav jāatsaldē.
    • Bietītes sagriež mazos kubiņos, pārlej ar salātu mērci, lai iemarinējas.
    • Maizi sagriež apmēram 1,5 cm lielos kubiņos, pārslaka eļļu, krāsnī 200 grādu temperatūrā apgrauzdē.
    • Zivju filejas nosusina, pārkaisa ar sāli, pipariem, apviļā miltos, rīvmaizē vai mannā, pēc tam apmērcē sakultās olās (var vēl atkārtoti apviļāt miltos), pannā sakarsētā eļļā apgrozot izcep. Turpat  apcep arī mazos kubiņos sagrieztu bekonu.
    • Salātlapu maisījumu sajauc ar biešu kubiņiem un mērci, apgrauzdēto maizi un bekona kubiņiem, pasniedz ar ceptajām zivju filejām virsū.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē