Pavasarī, balsojuma rezultātā, «Ādažu» čipsu zīmola mīļotāji no deviņpadsmit garšām balsošanas pēdējā kārtā par savu favorītu ar 27114 balsīm atzina Bekona čipsus, savukārt, TOP 3 otrajā vietā ierindojās EGO čipsi, bet uzvarētāju trijnieku noslēdza kartupeļu Ripuļi.
«Bijām iepriecināti par lielo pircēju atsaucību un aktivitāti balsojuma laikā, izvēloties savus mīļākos vēsturiskos čipsus, kurus atkal gribētu redzēt atgriežamies tirdzniecībā. Ņemot vērā lielo patērētāju atsaucību un sīvo sacensību produktu starpā, tika pieņemts lēmums iepriecināt patērētājus un veikalu plauktos atgriezt pirmo trīs vietu ieguvējus,» stāsta Laura Drelle, «Ādažu» čipsu mārketinga vadītāja.
Kopumā par to, kurai no vēsturiskajām «Ādažu» čipsu garšām jāatgriežas, tika balsots 68 tūkstošu reižu, pusfinālā ierindojot Bekona, EGO, Sandiego, Mājas kūpinājuma čipsus un kartupeļu Ripuļus.
Balsojuma pēdējā kārtā uzvarējušie Bekona čipsi ilgus gadus bija čipsu klasikas simbols. To ikoniskā garša un kūpinājumu smarža aizved īstā našķēšanās piedzīvojumā. Savukārt EGO čipsi, ko pircēji pirmoreiz iepazina 2009. gadā, atgriezīsies ar divām garšām: siera un krējuma, kā arī sīpollociņu, aicinot izbaudīt nostalģiskos laikus un, kā agrāk, mudinot: «Ja vēlies, pacienā arī citus ar savu ego!».
Taču iemīļotie kartupeļu Ripuļi atgādinās par laiku ap 2000. gadu, kad Ripuļus ēda un kā gredzenus pirkstos vēra gan lieli, gan mazi.