• Veģetāra, taču sātīga! Kuskusa zupa.

    Zupas
    Daina Lapiņa
    11. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kuskusa zupa
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Kuskusa zupa
    Sātīga un ekonomiska zupa darba dienu vakariņām. Būs gatava pusstundā. Ja tomēr klāt prasās gaļa, kopā ar burkāniem un seleriju var sacept arī 300 g maltās gaļas!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m

     

    • Sīpolu sasmalcina, burkānu un selerijas kātus sagriež, katliņā sakarsētā eļļā apmaisot cep dažas minūtes.
    • Liek klāt konservētos tomātus un nokāstus, noskalotus turku zirņus, sāli, piparus, iemaisa buljonu, lēni vāra 20 minūtes.
    • Pievieno kuskusu, pavāra vēl 5 minūtes un no uguns noņem. Iemaisa sakapātus pētersīļus.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē