Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam 2025. gadam!
ABONĒT!
  • Veģetāra lazanjas zupa. Pārsteidzoši laba!

    Zupas
    Maruta Rampāne
    16. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    Lazanjas zupas beidzamos gados ir ļoti populāras, un ne velti tā. Domājot par komforta ēdieniem, uzreiz prātā nāk lazanja, bet reizē ar šo domu pielavās arī gatavošanas slinkums. Tāpēc ziemas vakaros, kad gribas kaut ko tik sildošu un mājīgu kā lazanja, bet negribas veltīt daudz pūļu gatavošanai, izvāri šo zupu!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    40m
    Kopējais laiks
    1st
    1 vērtējumi
    5/5

    Kā gatavot Indijas riekstu mērci?

    Indijas riekstus izmērcē 8 stundas aukstā vai 30 minūtes karstā ūdenī. Noskalo. Ķiploka daiviņu izspiež caur ķiploku spiedi. Sablendē visas sastāvdaļas, līdz veidojas krēmīga mērce.

    Vēl veģetāri ēdieni:

    Satura mārketings

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē