• Vasarīgas vakariņas 20 minūtēs: vistas fahitas

    Pamatēdieni
    Dagnija Zīverte
    Dagnija Zīverte
    10. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Vistas fahitas
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Vistas fahitas
    Vasaras maltītēm jābūt ātrām, vienkāršām, sulīgām un veselīgām. Vistiņu fahitas ir fiksi uzburams ēdiens no meksikāņu virtuves klasikas plauktiem. Vistu, dārzeņus un tortiljas var pasniegt atsevišķi – katrs ēdājs savu fahitu var būvēt pats!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    20m
    1 vērtējums
    5/5

    2 personām

    • Sajauc visas marinādes sastāvdaļas.
    • Marinādi sadala divās daļās – vienu iemaisa vistā, bet otru – dārzeņos.
    • Uzkarsē ietaukotu grilpannu.
    • No abām pusēm apcep tortilju plāceņus (apmēram 20 sekundes no katras puses).
    • Tad apgrozot apcep vistas gabaliņus – cep apmēram 3 minūtes.
    • Visbeidzot strauji apcep dārzeņus.
    • Fahitas pasniegt ar svaigu koriandru, skābu krējumu, laima daiviņām, tabasko mērci.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē