• Vārītas olas pamatēdienā – garšīgā sinepju mērcē.

    Sātīgi ēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    1. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Vārītas olas sinepju mērcē
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Vārītas olas sinepju mērcē
    Vārītas olas var būt ne vien brokastu ēdiens, bet arī kārtīgs pamatēdiens – šajā receptē tās ieņem svarīgu vietu līdzās kartupeļiem. Sinepju mērce lieliski izceļ visas garšu nianses!
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    6
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    30m
    Kopējais laiks
    40m

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē